HR-dagen i Solna

HR-dagen i Solna 19 april 2024 - Vi ses där!

För andra gången i år kommer Workly finnas som utställare på HR-dagen, denna gång i Solna den 19 april – besök vår monter för att ta del av riktigt bra mässerbjudande!

Vad är HR-dagen i Solna? 💼

Jobbar du med personalfrågor? Då är HR-dagen i Solna absolut något för dig. Mässan är perfekt för dig som vill se innovationer för morgondagens arbetsplats, inspiration och se vad som är aktuellt inom HR just nu. 

På HR-dagen träffar du experter, företag i HR-branschen och människor som arbetar med HR-frågor dagligen från olika branscher. Tillsammans samlas alla för att diskutera och dela insikter under en lärorik och intim mässa – det finns gott om tid till sociala möten. Den gemensamma nämnaren är att alla vill skapa en bättre arbetsplats, kom förbi Worklys monter så visar vi hur vi kan hjälpa er.

På HR-dagen i Solna ingår lunch, dryck och fika helt kostnadsfritt för alla anmälda deltagare. Eventet är på så sätt ett unikt tillfälle att träffa kollegor och leverantörer under avslappnande former. 

Träffa oss på plats 🤝

Givetvis kommer vi på Workly finnas på plats. Vid vår mässmonter kommer vi erbjuda fantastiska mässerbjudanden och visa hur vi kan förbättra er arbetsplats med konkreta tips och verktyg. Resultatet är en bättre arbetsmiljö och en personalstyrka med högre engagemang. 

Organisatorisk & social arbetsmiljö (OSA)
Vi visar också hur ni enkelt kan börja arbeta med organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA) på ett helt nytt och innovativt sätt. Det behöver verkligen inte vara krångligt att komma igång, kom förbi vår monter så visar vi hur.

🎁 Ta del av fantastiska mässerbjudande

👀 Se Workly i praktiken

💼 Se hur vi har digitaliserat OSA

🤝Träffa oss personligen på HR-dagen i Solna


Vi ses i Solna!

Hur kan Workly hjälpa er?

En person och ett lås.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.