Om oss

Workly skapar verktyg för en bättre, gladare och mer produktiv arbetsplats.
Glad medarbetare som arbetar vid en dator.
Workly skapades med visionen att göra alla arbetsplatser till fantastiska arbetsplatser. För att företag ska lyckas med detta utvecklar vi tjänster som bidrar till bättre, gladare och produktivare arbetsplatser, något som gynnar både arbetstagarna och ägarna. Alla Worklys tjänster är SaaS vilket gör det möjligt för alla typer av bolag, oberoende av storlek, att snabbt och enkelt komma igång med sitt förbättringsarbete.  

Hur Workly föddes

Läs historien om hur allt startade, från Corviva till Workly.

Workly grundades 2013 under namnet Corviva med en tjänst för digital företagshälsovård. 2015 blev Falck (tidigare Previa) kund till Corviva och vi har sedan dess haft ett framgångsrikt samarbete där Falck använder tjänsten ut till flera av Sveriges största företag och organisationer.

Företagshälsor hanterar särskilt känsliga personuppgifter vilket medfört att vi lärt oss bygga robusta system med höga krav på säkerhet och god prestanda för att hantera stora organisationer.

Idén till Workly växte fram då vi såg brister i de verktyg som finns för puls- och medarbetarundersökningar, framför allt kopplat till att stötta organisationen att göra verkliga framsteg och förbättringar.

Vi såg möjligheten att skapa ett koncept för att få fler medarbetare engagerade, bygga starka företagskulturer och bidra till högre produktivitet – samtidigt som hantering av lagkraven för OSA kunde automatiseras.

Workly har utvecklats sedan 2019. Med erfarenhet från digital företagshälsovård och andra affärskritiska system har vi valt att investera tid och resurser i att skapa en stabil och genomtänkt produkt som klarar alla organisationer.

Workly är i en expansiv fas där vi gör stora och långsiktiga investeringar i både utveckling av befintliga och kommande produkter samt inom försäljning, marknadsföring och kundnöjdhet.

Worklys medgrundare och huvudägare Bengt Östling har även grundat och byggt upp Momentum Software AB, ett IT-bolag med många av Sveriges ledande fastighetsägare som kunder. Moderbolag till Workly är Smörklimpen AB.

Tjänsterna inom digital företagshälsovård erbjuds under varumärket Corviva som tillhör Workly. Läs mer om Corviva här.

Vill du följa vår resa, följ oss på FacebookLinkedin och Instagram.

En stork som flyger med en nyfödd Workly Droid.

Se hur Workly kan hjälpa din organisation

En person och ett lås.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.