Full flexibilitet

Alla organisationer är unika med sina egna behov och förutsättningar. Workly är byggt för att klara komplexa organisationer och ha stor flexibilitet i upplägg av frågor. Fortsätt läsa så berättar vi mer.

Mixa puls och årlig

Vill ni köra pulsat men ser att det inte funkar för alla medarbetare? Med Workly är det inga problem! Det går utmärkt att köra pulsat för en del av organisationen medans andra delar av organisationen kör medarbetarundersökningen.

Resultaten i samma analys

Workly använder samma frågor i medarbetar- och pulsundersökningen. Det gör att resultaten alltid kommer i samma analys.

Flexibel pulsundersökning

Med Workly ställer ni in hur ofta frågorna ska skickas, hur länge det ska gå att svara och antal påminnelser. Allt för att ge den flexibilitet som passar er organisation.

Man svarar på pulsfrågor

Flexibel medarbetarundersökning

Har inte alla medarbetare möjlighet att svara med vanlig inbjudan via e-post och dator? Vi hjälper er med lösningar som gör att medarbetarna enkelt svarar via delad dator eller på mobilen med inbjudan via sms.


De flesta väljer att köra medarbetarundersökningen en gång per år men det går lika bra att svara t.ex. halvårsvis och välja att ha med olika frågebatterier per gång.

Se hur Workly kan hjälpa din organisation

En person och ett lås.

In accordance with the current EU data protection laws, please take a minute to reviwe the term & conditions for using our services. Our terms describe how we use data and the options available to you.